Power DUO PD20 - FNC1220

Generatorul de impulsuri  Power DUO PD20 poate fi utilizat pentru instalarea gardurilor electrice scurte, medii si lungi de pana la 15 km si este potrivit atat pentru animale sensibile cat si mai putin sensibile precum animale salbatice, cat si cai, vaci, oi, capre si pasari de curte.

Designul este compact, modern, rezistent la toate conditiile climatice (ploaie, raze solare puternice, inghet), cu un buton de pornire/oprire, iar cea mai recenta tehnologie a MICROPROCESORULUI ofera o solutie practica pentru instalarea rapida si simpla a gardului.

Este prevazut cu LED-uri care indica alimentarea cu energie, tensiunea de electrificare si eventuale defectiuni ale gardului.

Optimizarea automată a functionarii si consumul foarte mic sunt avantajele principale ale aparatului.

Totodata este prevazut cu o opțiune de comutare a energiei, care permite selectarea manuala dintre o tensiune mare si mica, daca este nevoie, pentru a salva durata de viata a bateriei.

Posibilitatile de alimentare ale aparatului sunt atat la retea (230 V) in baza unui adaptor inclus in pachet, cat si la o baterie (acumulator) de 12 V.

CARACTERISTICI TEHNICE:

Puterea de intrare: 3 J

Puterea de iesire: 2 J

Tensiunea de iesire: 11200 V

Tensiunea la 500 Ω: 6000 V

Alimentarea: 230 V ~/ 12 V

 

Cod: FNC1220